ΑΕΚ : Ο Ηλίας Βούρας και με τη βούλα παίκτης του Δικέφαλου...

zorro
Μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ είναι και με τη... βούλα ο Ηλίας Βούρας,όπως από τις 28/05 σας είχαμε πληροφορήσει από τον ΑΔΕΚΑΣΤΟ.  Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα -όπως αναμενόταν- την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού με τον 25χρονο τερματοφύλακα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, ανάμεσα σε ανθρώπους που θα βάλουν τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση μου αφού πείστηκα τόσο για το πλάνο όσο και για τις προοπτικές που υπάρχουν. Η ΑΕΚ δεν αξίζει να είναι εδώ που βρίσκεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυνατή στη Σούπερ Λίγκ αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό αξίζει στους φιλάθλους της ομάδας και γι αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι», τόνισε.
You have read this article Aek / zorro with the title ΑΕΚ : Ο Ηλίας Βούρας και με τη βούλα παίκτης του Δικέφαλου.... You can bookmark this page URL http://lasvegasbridemagazine.blogspot.com/2013/06/blog-post_9038.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...