Έτσι θα επιστρέψει η ΑΕΚ τα 20 εκατ. ευρώ στο κράτος πόυ θα πάρει από την περιφέρεια για την κατασκευή του ναού της...

ΖΟΡΡΟ
Απαντήσεις και μάλιστα με επιχειρήματα στον... λαϊκισμό που συντελείται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα 20 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε η Περιφέρεια και θα διαθέσει στο γήπεδο της ΑΕΚ, υπάρχουν... Όπως είχε πει από χθες ο Γιάννης Σγουρός και το κράτος θα βγει κερδισμένο από το έργο της Φιλαδέλφεια και όντως έτσι είναι τα πράγματα... Στο προσχέδιο που έχει δημιουργηθεί για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ το κράτος προβλέπεται να πάρει πίσω τα 20 εκατ. ευρώ που θα διαθέσει.

 Έχουν προϋπολογιστεί στα έξοδα πως θα υπάρξουν το λιγότερο 11 εκατ. ευρώ για την καταβολή ΦΠΑ, ενώ το λιγότερο 10 εκατ. ευρώ προκύπτει από τον φόρο εισοδήματος που θα πρέπει να καταβάλει η ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα η εταιρία που θα συσταθεί για την κατασκευή του γηπέδου. Συνυπολογίζονται βέβαια κόστος που θα δοθεί για ασφαλιστικές εισφορές και ανέρχεται σε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Συν τοις άλλοις όλο το διάστημα κατασκευής του γηπέδου το λιγότερο 2.000 άτομα θα έχουν θέσεις εργασίας γεγονός που επηρεάζει σημαντικά και την κοινωνία του τόπου, σε μία περίοδο που η ανεργία στην Ελλάδα έχει χτυπήσει... κόκκινο. Είναι προφανές λοιπόν, πως αυτά τα 20 εκατ. ευρώ που θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ θα τα πάρει πίσω και μάλιστα με κέρδος.
You have read this article Aek / zorro with the title Έτσι θα επιστρέψει η ΑΕΚ τα 20 εκατ. ευρώ στο κράτος πόυ θα πάρει από την περιφέρεια για την κατασκευή του ναού της.... You can bookmark this page URL http://lasvegasbridemagazine.blogspot.com/2013/06/20.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...