Ρόζα Αντζουλάτου , η Ελληνίδα επιχειρηματίας που φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο γιαούρτι...

Η Ρόζα Αντζουλάτου γδύθηκε και φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο γιαούρτι.
Παράτησε την εγχώρια showbiz και μετανάστευσε στην Οδησσό της Ουκρανίας. Από εκεί χτίζει βήμα βήμα μια μικρή αυτοκρατορία από μαγαζιά με Ελληνικό παγωμένο γιαούρτι. Δουλεύει πολύ.
Τις λοιπές πέντε τις χαίρεται στη Μύκονο. Χαλαρώνει στην παραλία και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Τόσο πολύ που αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλές παρέες.

Το κορίτσι αποφάσισε να ποζάρει μέσα στο αγαπημένο της προϊόν. Το γιαούρτι. Και το έκανε με περίσσιο επαγγελματισμό για περισσότερες από 7 ώρες. Η Ρόζα δε θα μπορούσε ν΄ανταποκριθεί αν δεν είχε δίπλα της την «αδερφή της». Τη Βίκυ. Ένα κορίτσι εξαιρετικό με ιδέες, εντυπωσιακά αξιόλογο που καταφέραμε να πείσουμε και να μας δώσει φωτογραφίες..
Δείτε λοιπόν εικόνες από την πιο ανατρεπτική φωτογράφηση του καλοκαιριού. Εικόνες που αναμένεται να τρελάνουν τους Ουκρανούς.


oopser





You have read this article oopser with the title Ρόζα Αντζουλάτου , η Ελληνίδα επιχειρηματίας που φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο γιαούρτι.... You can bookmark this page URL http://lasvegasbridemagazine.blogspot.com/2013/06/blog-post_5676.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...