Ξέσπασαν οι Αγγελόπουλοι...

zio
Τα ερμητικά κλειστά «ερυθρόλευκα» στόματα άνοιξαν! Δέκα μέρες μετά την επεισοδιακή απώλεια του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας «επιτέθηκαν» στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο (χωρίς πάντως να τον κατονομάζουν), στην αστυνομία, την ΚΕΔ αλλά και στους οπαδούς που προκάλεσαν την βαριά τιμωρία της ομάδας και της στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει στο παρκέ έναν ακόμη τίτλο.
η ανακοίνωση:
«Ως άνθρωποι που αγαπάμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τρίτο τελικό από μικρή μερίδα θεατών του αγώνα.
Τους λίγους αυτούς ανεγκέφαλους, που στέρησαν από την ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη σε αυτό τον αγώνα και το πρωτάθλημα στους επόμενους που θα ακολουθούσαν, δεν τους χρειάζεται ο Ολυμπιακός, δεν τους θέλουμε στο γήπεδο και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην ξαναβλάψουν την ομάδα μας.
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οργανωμένων και μη, ήταν άψογοι σε όλο το παιχνίδι και αποχώρησαν υποδειγματικά από το γήπεδο, όταν δόθηκε η εντολή εκκένωσης. Δεν μπορούμε, επίσης, να παραβλέψουμε τις τεράστιες ευθύνες της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει την εξουσία και τα μέσα για να ελέγξει μερικές δεκάδες ταραχοποιούς σε κλειστό χώρο.
Είναι δυστυχώς πραγματικότητα ότι οι συνθήκες διεξαγωγής της Euroleague είναι διαφορετικές από αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Euroleague από το 2009 που έχουμε την αποκλειστική ευθύνη του Ολυμπιακού, η ομάδα μας έχει συμμετάσχει σε τέσσερα Final Four (`09, `10, `12, `13), έχει παίξει σε τρεις τελικούς ('10, '12, '13) και έχει κατακτήσει τον τίτλο δύο συνεχόμενες φορές και τις δύο με τρόπο μαγικό και με καθολική αναγνώριση και θαυμασμό.
Στην Ελλάδα, δυστυχώς, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
* Άθλιες κατά γενική παραδοχή διαιτησίες επιβραβεύονται με το να παραμένουν οι διαιτητές στους πίνακες, αλλά και με το να προάγονται, όταν πλέον αποχωρούν, σε μέλη της ΚΕΔ.
* Πρόεδρος ομάδας εισβάλλει κατ' επανάληψη στα αποδυτήρια των διαιτητών, όταν αυτοί δεν σφυρίζουν με τον τρόπο που επιθυμεί, τους βρίζει και τους απειλεί συνοδεία «φίλων».
* Οπαδική εφημερίδα και μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας προέδρου ομάδας δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος διαιτητών και παραγόντων του αθλήματος και φανατίζουν τον κόσμο.
* Για πρώτη φορά φέτος έγιναν μαφιόζικες επιθέσεις στα σπίτια διαιτητών με στόχο τις ίδιες τις οικογένειές τους.
* Προπηλακίζονται και τρομοκρατούνται δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική με σκοπό να τους φιμώσουν και να παραδειγματίσουν τους λοιπούς.
* Πρόεδρος ομάδας δηλώνει δημοσίως ότι η ομάδα του έχει budget 35εκ.?, αλλά στον επίσημο ισολογισμό εμφανίζει τα 13εκ.?!
* Διεξάγονται πρωταθλήματα χωρίς έλεγχο ντόπινγκ, όπως αυτό του 2010 που δεν έγινε έλεγχος στους τελικούς, και του 2011 που δεν έγινε κανένας έλεγχος σε όλη τη σεζόν.
Μέσα σ' αυτό το νοσηρό περιβάλλον πήραμε το πρωτάθλημα του 2012. Χωρίς να "εφεύρουμε την αλητεία".
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά σηματοδοτεί το τέλος ενός διεφθαρμένου συστήματος που καταρρέει. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Εμείς θα συνεχίζουμε να παλεύουμε και να είμαστε υπερήφανοι για έναν Ολυμπιακό που κατακτά τίτλους μάγκικα και αρχοντικά.
ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Παναγιώτης Αγγελόπουλος Γιώργος Αγγελόπουλος»
You have read this article olympiacos / zio with the title Ξέσπασαν οι Αγγελόπουλοι.... You can bookmark this page URL http://lasvegasbridemagazine.blogspot.com/2013/06/blog-post_23.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...